LogoKontakt
Logo
Kontakt

jeg savner mine bryster

Om at finde modet – og at blive grebet

Jeg vil gerne give noget videre. Jeg har været igennem et kræftforløb som desværre rigtig mange oplever, men jeg har ikke bare været igennem et sygdomsforløb men også et udviklingsforløb om mod, styrke og sårbarhed sammen med de mennesker, der hjalp mig igennem.

Det her er min historie om hvordan en vidunderlig flok mennesker, mine venner stod lige der, og som ikke var bange for at være med i en tid hvor jeg havde særlig brug for dem. Deres kærlighed og mod har betydet alt. Det er også en fortælling om den læring og livsindstilling jeg har fået gennem de sidste år. Den handler om de svære spørgsmål, om angsten, om alt det der kan være vanskeligt at tale om, om ensomhed og fællesskab, om at finde sin seksualitet igen, om at ranke ryggen og se sig selv på ny og at balancere mellem sårbarhed og styrke.

Jeg skriver om mod og om at mærke min krop, der ikke bare er blevet udsat for et indgreb, nok nærmere et overgreb og om at blive hel igen. Og slutteligt og måske vigtigst af alt - tiden efter behandlingen, når vi står der og igen skal møde livet og samle op på alle følelser, oplevelser og tanker og skabe nyt håb og drømme.

Jeg skriver løbende på bogen om mit brystkræftforløb - og deler ud af kapitlerne her i den kommende tid. Samtidig vil jeg invitere gæstebloggere med ind i maskinrummet - for deres vinkler og historier er så vigtige, så vi samlet smukke helheder og tanker.

Senecas saloner

Mette Seneca Jensen

24400879

mette@senecassaloner.dk

Vesterbro, København

CVR nummer: 43855727