LogoKontakt
Logo
Kontakt

Der er magi i pauserne

vandring i stilhed

60 minutters stillevandring eller kald det blot Mindful Walking. En time, i stilhed, i naturen giver ro og ny energi og overblik, når der skal træffes beslutninger. Vi er helt stille. Vi finder vores eget tempo og lader os inspirere at naturen helt tæt på. Stilhed og langsomhed er kodeordene her.

sanselig vandring

90 minutters sanselig naturvandring hvor du får plads og rum til finde ro og sanse naturen tæt på. Ingen hokus pokus blot en livgivende pause. Vi udvikler et skræddersyet program, hvor vi bevæger os gennem alle sanserne og oplever i et samspil elementerne luft, ild, vand og jord helt tæt på - således at oplevelsen bliver et hele.

Samtaler i naturen

Lad os gå side om side og tale om det, der fylder, skøre idéer og drømme, svære beslutninger eller nye veje i livet. Når vi går side om side, er det som om, at tankerne kan få plads og ordene lettere kan komme ud. Vi behøver ikke kigge hinanden i øjnene, når vi taler sammen. Vi går stille og roligt og lader ordene komme mens vi bevæger os og på den måde lade ord og pauser fylde, som det passer bedst.

“Hvorfor brokke sig over havet, når du rider dets bølger igen?

(Lucius Annaeus Seneca 5. f.Kr.-65 e.Kr)

Senecas saloner

Mette Seneca Jensen

24400879

mette@senecassaloner.dk

Vesterbro, København

CVR nummer: 43855727