LogoKontakt
Logo
Kontakt

ud af kontoret-

ind i musikken

Et helt særligt møderum med plads til både lidt kollegialt samarbejde og til at opleve en magisk koncert sammen.

Et møderum med plads

til koncert og faglighed i ét

NYT i Senecas Saloner

I har planer om at samle alle kollegerne til nogle timer ude fra kontoret. Det er altid godt at komme lidt ud, se tingene fra et andet perspektiv og i nye rammer. Det er tid til en snak om fremtiden, lidt indledende strategisnak, idéudvikling, en status på trivsel og arbejdsglæde? Eller til noget hyggeligt, kulturelt og en dag ude hvor fokus er sammenhold og nye oplevelser. Hver virksomhed eller afdeling har sine ord for de dage, hvor medarbejderne samles, og der skal ske noget andet end hvad hverdagen bringer. Det er her, at Senecas Saloner kan skabe noget særligt for jer. Jeg kalder det at give plads til både at arbejde men også at nyde og flyde for en stund. Og hvad går det så ud på?

Jeg åbner helt bogstaveligt dørene i Senecas Saloner, ved at åbne mit hjem for jer. Jeg har plads til max 12 personer.

Ud over at I får lidt tid sammen så får I også en særlig stuekoncert med i prisen, med en skøn musiker der giver jer en helt unik oplevelse. Vi skræddersyr programmet sammen, så det passer på jeres behov. Her kommer et eksempel på, hvordan det kan se ud.

Program med jeres tid til teamworking, idéudvikling, samtaler eller andet inden koncerten

kl. 14.30 Velkommen - med en lille historie og lidt sødt til ganen

kl. 15.00 Jeres tid

kl. 16.30 Koncert 1. akt

kl. 17.00 Pause med snacks & vin

kl. 17.30 Koncert 2. akt

kl. 18.00 Afrunding med farvel kl. 18.30

Hvad koster det? Alt efter antal, forplejning, forberedelse, salonleje og musiker - så koster et arrangement fra 6.000-plus moms. Timer og indhold ændres så det passer til jeres behov.

For som med alt andet jeg arbejder med - så handler det om, at vi gør det her sammen. Jeg sætter scenen, men I er med til at fylde rummet ud. Når arrangementet slutter skulle I jo gerne gå hjem med en skøn vibe i kroppen og med lidt magi i lommen.

Senecas saloner

Mette Seneca Jensen

24400879

mette@senecassaloner.dk

Vesterbro, København

CVR nummer: 43855727