LogoKontakt
Logo
Kontakt

om senecas saloner

eller nærmere lidt mere om mig

Mette Seneca Jensen

Kulturformidler i hjertet - med mange års erfaring i samarbejde,

udviklingsprojekter og events

Jeg har over 20 års arbejdserfaring med stærke og solide kompetencer indenfor eventafvikling, værtsskab, projektledelse, formidling, kuratering, kommunikation, processer, programlægning og konceptudvikling.

Jeg er uddannet Cand. Mag i Kultur og Formidling og drives af de stærke historier, af mennesker og kulturens mangfoldigheder og ved ret hurtigt, hvad der er på spil, når mennesker og holdninger mødes.

Jeg er medskaberen, rådgiveren og formidleren i ét

Jeg er vild med at være medskaber og tage og give ejerskab til events og oplevelser, der bevæger, berører og som betyder noget. Jeg er en menneskekender, en lytter og en netværksskaber, der motiveres af samarbejdsrelationer – og jeg ved, hvem vi skal invitere med rundt om bordet. Jeg kender til deltagerne mønstre og til vigtigheden af at få alle samarbejdspartnere med, for at visionen lykkes.

Kunsten at nyde og flyde

Lad os starte med os selv - og alt det vi gerne vil give videre. Mine saloner er et mødested, hvor vi kan nyde og flyde lige nu og her. Forstået som, vigtigheden af at give os selv pauser og nyt indhold i livet. Alt det unødvendige, som bliver så vigtigt i et liv - at være til stede i kulturer, i naturen og i fællesskab med andre mennesker. Det er livfuldhed og forbundethed på flere plan. Lad os give det bedste fra os og ikke fordi vi bliver betalt for det - eller fordi vi tror, at andre forventer det af os men fordi vi har lyst, fordi vi ikke kan lade være. Så er der nemlig plads til at flyde og nyde imens.

herfra min verden går

Senecas Salon… skulle vise sig at være starten på nye eventyr. Det startede for et par år siden, da jeg blev vært til intimkoncerter. Jeg så et opslag om muligheden for at afholde intime stuekoncerter - og jeg var solgt med det samme og det blev startskuddet til min første salon i min stue. Jeg gør det, fordi jeg elsker at have gæster og fordi fællesskaber ligger mig på sinde.

AT RANKE RYGGEN I MODVIND

Da jeg i samme periode blev ramt af brystkræft kom der en helt ny dimension ind i mit efterfølgende arbejdsliv. Jeg ved, hvor vigtigt det er at holde balancen i krop og sind, at styrke det mentale lag hver eneste dag.

Jeg ved også, at mit arbejde skal være samskabende, meningsfuldt og give plads til både tyngde og lethed. Så med grounding, gode forbindelser og mod griber jeg livet hver dag - og ud af mod og mange års samlede erfaringer og livfuldhed er Senecas Saloner blevet til virkelighed.

"Hvis du underlægger dig naturen,

vil du aldrig være fattig;

hvis du underlægger dig holdninger,

vil du aldrig være rig."

(Lucius Annaeus Seneca 5. f.Kr.-65 e.Kr)

Senecas saloner

Mette Seneca Jensen

24400879

mette@senecassaloner.dk

Vesterbro, København

CVR nummer: 43855727